MATER: KOMENDE ACTIVITEITEN

ELKE DINSDAGNAMIDDAG: gratis fruit/groente (gesponsord door onze vriendenkring en de Vlaamse overheid)

• van woensdag 20 tot/met vrijdag 22 oktober (derde en vierde leerjaar): stadsklassen in Gent

• dinsdagvoormiddag 26 oktober (eerste en tweede leerjaar): "Kronkeldiedoe" in de Sporthal van Ronse

• dinsdagvoormiddag 26 oktober (zesde leerjaar): CLB-onderzoeken op school

• dinsdagavond 26 oktober: oudercontacten (zie online-uitnodiging)

• woensdagvoormiddag 27 oktober: "snuffelvoormiddag" voor de nieuwe peuters die instappen na de herfstvakantie

• woensdagavond 27 oktober: oudercontacten (zie online-uitnodiging)

• donderdagvoormiddag 28 oktober (zesde leerjaar): CLB-onderzoeken op school

• donderdagavond 28 oktober: oudercontacten (zie online-uitnodiging)

• vrijdag 29 oktober (iedereen): Halloween: verkleden mag!

• zaterdag 30 oktober: proficiat aan juf Nele: zij treedt vandaag in het huwelijk met haar partner Dominique

• van maandag 1 tot/met vrijdag 5 november: herfstvakantie

• maandag 8 november: welkom aan turnmeester Kevin!

• maandagvoormiddag 8 november (voor kandidaat-peuters en hun ouders) van 9 tot 11.30 uur: "Peuterinstuif"

• dinsdagnamiddag 9 november (Rikki- en Kikkerklas): leeruitstap "Natuurkoning- en koninginnen (Kaaihoeve)

• donderdag 11 november: geen les (Wapenstilstand)

• vrijdag 12 november: geen les (lokale vrije dag)

• donderdag 18 november (vijfde leerjaar): toneel "De binnenkamer van Binta" (De Woeker Oudenaarde)

• dinsdagvoormiddag 23 november (vijfde en zesde leerjaar): zwembeurt 1/5 (Oudenaarde)

• dinsdagvoormiddag 23 november (vierde leerjaar): zwembeurt 1/10 (Oudenaarde)

• donderdagnamiddag 25 november (derde leerjaar): sportuitstap "BAM-dag" (sporthal Oudenaarde)

• maandag 29 november: "Dag van de vrijwilliger": ze verdienen een pluim!

• dinsdagvoormiddag 30 november (vijfde en zede leerjaar): zwembeurt 2/5 (Oudenaarde)

• dinsdagvoormiddag 30 november (vierde leerjaar): zwembeurt 2/10 (Oudenaarde)

• ...